torsdag 12 juni 2008

Resan är slut!

Det är den 12 juni och resan är avbryten. Vi avbröt i Berg efter att ha slagits mot enormt hård vind och minst 1 meter höga vågor. Väderprognosen pekade på sämre väder framöver och med några andra skäl avbröts resan.

Vi är dock väldigt nöjda. Uppskattningsvis paddlade vi 400 000 meter på 11 dagar, som i våra ögon, får ses som en bedrift av två ganska otränade kajaktister. Tråkigt är att vi inte kunde nå slutet av kanalen men ingen gråter över detta.

Bilder kommer att komma upp och lika så en film. Nu ska kroppen återhämta sig och sen får vi se vad nästa äventyr ska vara.

Tack för allt stöd!

4 kommentarer:

Tommy sa...

Mer dumma äventyrsresor att läsa om tack! Dags att hoppa på hoppstylta fram och tillbaka till Mount Everest och bestiga det utan vinterkläder?

Kanalkampen sa...

Låter enkelt. Funderar på att åka stjärtlapp ner för alla "Seven summits". Har mig veterligen aldrig gjorts. Men tack för tipset. Kom gärna med fler... =)

Kalle sa...

Bra kämpat grabbar!

Eric sa...

Spännande läsning! Bra jobbat, det måste kännas som ett riktigt äventyr trots att ni inte kom riktigt ända fram! Jag hoppas jag är med nästa gång ni hittar på nåt sånt här galet kul.